Testimonials

"Hanny heeft mij op een heel prettige wijze geholpen de werk-privé-balans helemaal terug te vinden, en heeft daarbij handvatten geboden die bestendigen in de praktijk. Het is al enige tijd geleden dat de coaching is afgerond, maar nog dagelijks heb ik profijt van de praktische tips die ik kreeg. Tijdens de sessies deed Hanny leuke, soms confronterende oefeningen zoals rollenspellen. Ook was er vaak een huiswerkopdracht, die niet veel tijd kostte maar wel heel effectief was. De online coaching-module die erbij hoorde met logboekfunctie en een aantal vragenlijsten was een waardevolle aanvulling. Hanny is professioneel, maar niet per se zakelijk. Ik gun iedereen in zijn of haar leven een paar gesprekken met Hanny! Ook als er niets aan de hand lijkt, is het erg inzichtgevend voor je persoonlijke carrière en blik op je werk."

 

Fenne Verhoeven, senior researcher technology and innovation

 

 

 

“De gesprekken met Hanny kan ik samenvatten met het woord ‘clarity’: ‘the state of being clear or easy to see through’. Ik heb een scherper beeld gekregen van wie ik ben en waarom dat zo is. Vanuit dat inzicht ben ik zaken anders gaan doen met merkbaar resultaat. Hanny weet op een bijzonder prettige en effectieve manier het gesprek te voeren. Ze geeft duidelijk terug wat ze hoort en wat ze ziet. Soms confronterend, maar altijd in een geborgen setting. En dat gesprek begint meteen wanneer je binnenkomt… “

 

Ouke J. Pijl, teamleider en adviseur

 

 

 

“Hanny heeft mij als coach bijgestaan gedurende een periode waarin zowel in mijn werk als in mijn privé-situatie een aantal zaken speelden die mij nogal beroerden.

Ik heb bij Hanny een grote veiligheid en integriteit ervaren om dingen te bespreken. Hanny is een coach die rustig, liefdevol en bemoedigend helpt om zaken op een rij te zetten en een hanteerbare plaats aan emoties te geven. Haar “huiswerkopdrachtjes” en uitleg over het proces waarin ik zat en haar tips daarbij, hielpen mij mijn weg terug te vinden. Ze weet zaken respectvol te benoemen en heeft mij met haar vragen geholpen om de kluwen in mijn hoofd te ontwarren en voor mij goede keuzes te maken. Voor mij heeft Hanny een heel belangrijke rol gespeeld om mijn balans, energie en zelfvertrouwen te herwinnen.“

 

 Anoniem

 

 

 

“Begin dit jaar kwam ik bij Hanny met een coachingsvraag op het gebied van ‘work-life balance’ en de wens om toch wat minder gevoelig te zijn voor (de mening van) anderen. Grappig om te zien dat ze me juist heeft leren inzien hoe k mijn gevoel meer als kracht kan inzetten. De gesprekken met Hanny hebben me meer zelfinzicht gegeven (dit is valkuil xyz…) en concrete handvatten om dingen anders aan te pakken als iets niet werkt. Hanny is vriendelijk en complimenteus, observeert goed en koppelt gelijk terug.”

 

Kitty Vreeswijk, docent

 

 

 

“Ik heb de gesprekken steeds als een ‘warme confrontatie’ ervaren. Warm vanuit het echte contact, vriendelijk en gunnend. Confronterend omdat me steeds een spiegel voorgehouden werd, waardoor ik inzicht kreeg in mijn valkuilen.”

 

Anoniem

 

 

 

“Hanny is heel vriendelijk en zachtaardig en komt ook zo over, waardoor je je meteen veilig en vertrouwd voelt in gesprek met haar. Tegelijkertijd kan ze als coach messcherp inhaken op wat je zegt of

hoe je doet en je daarmee onherroepelijk confronteert met je eigen gedrag en onderliggende pijnpunten. Dat is voor mij ongelooflijk waardevol geweest. Ik kan geen kritische noot bedenken; ik ben echt meer dan positief over haar input als coach.”

 

Myriam Heffels, Communication advisor / Creative writer

 

 

 

“Ik liep vast in de manier van werken waar ik in gegroeid was. Hanny haalde me uit mijn ‘non-comfortzone’, zette me aan het denken over mijn werk waardoor ik ging experimenteren op zoek naar een betere benadering van mijn werk. Ze gaf me daarbij handig tips. Ik ga nu met meer energie naar mijn werk. “

 

Meindert Scholma, docent

 

 

 

“Hanny heeft mij als coach begeleid toen ik startte als voorzitter van de examencommissie. Haar kracht zit hem in haar warme bijzonder rustige uitstraling waarmee ze je op je gemak stelt en je verhaal laat vertellen, in combinatie met haar scherpe geest waarmee ze exact aanstipt waar je aan kunt werken om verder te komen. Ze heeft veel theoretische kennis die ze op een prettige manier overdraagt op het moment dat je daar open voor staat en het nodig hebt.”

 

José Sagassar, voorzitter examencommissie

 

 

 

“Ik heb de gesprekken als zeer prettig ervaren. Ik kon altijd open en eerlijk zijn. Mijn coach heeft me weer meer naar mijn eigen gevoel gebracht en mij de juiste handvatten gegeven om vanuit mezelf te leren denken en handelen. Daarnaast heb ik het als erg positief ervaren dat zij de rode draad in alle gesprekken heel goed in de gaten heeft gehouden om zo te blijven bij het doel dat we voor ogen hadden met het coachingstraject. “

 

Anoniem

 

 

 

 

“Hanny is voor mij een coach die vanuit een gelijkwaardige positie contact maakt. Zij past verschillende werkvormen toe, zoals opstellingen, opdrachten tussen de bijeenkomsten. Vraagt goed en vasthoudend door zodat essentiële blokkerende mechanismen besproken kunnen worden. Waar stiltes hun eigen werk kunnen doen, laat ze het vanuit rust stil.

Haar genieten van mijn ontwikkeling is inspirerend.”

 

Paula Witte, docent / trainer / leer-supervisor

 

 

 

 

 

“Hanny hielp me mijn plek binnen de organisatie opnieuw te definiëren. Liefdevolle aandacht gecombineerd met inhoudelijke precisie en diversiteit waren hierbij de kenmerken van haar aanpak. Ik voelde me vanaf begin op mijn gemak en kon voorzien van nieuwe , duurzame hulpmiddelen verder”.

 

André Blaschette, docent

KvK nummer: 53476190 | BTW nummer: NL0853.91.955.B02 | AGB code praktijk: 94-059094 | AGB code zorgverlener: 94-011268

Webdesign by Studio Iwan Pol